Menu
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting Altijd gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Ever Ready
Ever Ready

Waarom thuis sporten?

Thuis sporten biedt veel voordelen: je bespaart tijd, het is kostenefficiënt en je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast heb je geen dure apparatuur nodig; met lichaamsgewicht oefeningen en enkele basisitems kom je al een heel eind.

Het 4-weken trainingsschema

Ons 4-weken schema is ontworpen om je kracht, cardio en flexibiliteit te verbeteren. Met drie keer per week een half uur trainen, helpt dit trainingsschema voor thuis sporten je om consistent te blijven en geleidelijk vooruitgang te boeken. Drie keer per week een half uur sporten is niet alleen haalbaar, maar ook uiterst effectief. Deze frequentie biedt een perfecte balans tussen training en herstel, waardoor je spieren voldoende tijd krijgen om te herstellen en sterker te worden. Bovendien maakt het je training gemakkelijker in je dagelijkse routine te passen, waardoor je het gemakkelijker volhoudt op lange termijn. Lees hieronder het 4 weekse trainingsschema voor thuis sporten:

Week 1: Kickstart je training

Dag 1: Cardio en core

Dag 2: Krachttraining

Dag 3: Flexibiliteit en balans

Week 2: Versterking en opbouw

Dag 1: Intensiever cardio

Dag 2: Gevorderde krachttraining

Dag 3: Dynamische stretching en core

Week 3: Uitdagingen en variatie

Dag 1: Interval training

Dag 2: Combinatie oefeningen

Dag 3: Kracht en mobiliteit

Week 4: Evaluatie en verbetering

Dag 1: Full-Body workout

Dag 2: Kracht en uithoudingsvermogen

Dag 3: Cooling down en stretching

Tips voor succes

  1. Houding en techniek: Zorg ervoor dat je elke oefening met de juiste techniek uitvoert om blessures te voorkomen en maximaal resultaat te behalen. Bekijk de bijgevoegde video's per oefening voor de juiste houding en techniek.
  2. Voeding en hydratatie: Eet evenwichtig, met een goede balans van eiwitten, koolhydraten en vetten. Drink minstens 2 liter water per dag om je lichaam gehydrateerd te houden.
  3. Belang van rust en herstel: Geef je lichaam de tijd om te herstellen. Gebruik Ever Ready warmte crème voor je activiteit om je spieren voor te bereiden. Voor het herstel gebruik je Ever Ready cooling gel om spierpijn te verlichten en het herstel te bevorderen.

Met dit trainingsschema voor thuis sporten en de tips voor succes ben je goed op weg naar een gezonder en fitter leven, gewoon vanuit je eigen huis. Begin vandaag nog met je thuis workout en ervaar de voordelen van trainen in je eigen omgeving!

 

Blijf op de hoogte

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.