Gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

De zon schijnt, de lucht is blauw en de temperatuur is boven de 20 graden Celsius. Een perfectie combinatie om een dagje naar het strand te gaan! Tijdens de warme zomerdagen vergeten we weleens voldoende te bewegen. Gelukkig zijn er op het strand genoeg mogelijkheden om te bewegen in het zachte zand en de frisse lucht. We delen onze beweegtips waardoor je ook op een stranddag voldoende beweegt.

Onze beweegtips voor een stranddag: 

Zwemmen

Deze tip ligt voor de hand, maar neem een verfrissende duik in de zee. Zwemmen is een uitstekende full-body workout die verschillende spieren gebruikt en calorieën verbrandt. Let wel op de stroming en zwem niet te ver van de kust af.

Strandwandeling

Hoe leuk is het om te wandelen langs de kust. Heerlijk uitwaaien en tegelijkertijd met je voeten door het water lopen. Dat klinkt als zomer! Lopen door het zand zorgt voor extra weerstand, wat goed is voor je beenspieren.

Voel je weer kind

Herbeleef je jeugd door een zandkasteel te bouwen of op zoek te gaan naar schelpen. Dit zijn nog steeds leuke activiteiten, voor jong en oud.

Frisbee gooien

Neem een frisbee mee en geniet van een actief spel op het strand. Beweeg samen met anderen. Op het strand is er genoeg ruimte om over te gooien met een frisbee. Niet alleen mensen vinden een frisbee leuk, ook honden zijn er dol op!

Vergeet jezelf niet in te smeren voordat je gaat bewegen. Tijdens een stranddag kan je al snel verbranden en dat wil je natuurlijk niet. Wist je al dat de Ever Ready warmte crème bescherming biedt tegen UV-stralingen? Daarnaast helpt het ook voor soepele spieren waardoor je makkelijker kan bewegen en minder last krijgt van spierpijn.

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.