Gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Ja, de producten van Ever Ready zijn geschikt voor iedereen. De producten zijn ontworpen om ondersteuning te bieden voor zowel de dagelijkse inspanningen als de intensieve sporten.


Onze producten zijn verkrijgbaar via onze webshop.


De producten van Ever Ready kunnen jou helpen om gemakkelijker te bewegen. Echter zijn onze producten geen geneesmiddel en adviseren wij om een professionele zorgverlener te raadplegen voor specifiek medisch advies.


Ja, de Ever Ready producten kunnen preventief worden gebruikt tegen spierpijn. De producten zijn samengesteld om de spieren te ondersteunen en het herstel te bevorderen. Het gebruik van de producten biedt echter geen garantie om spierpijn te voorkomen.


De producten van Ever Ready bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waaronder een gevoelige huid. Elke huid is uniek. Test als je een gevoelige huid hebt eerste een kleine hoeveelheid van het product.


Nee, onze producten worden niet getest op dieren.


De houdbaarheid van de producten varieert. Over het algemeen zijn de producten na openen ongeveer 12 tot 24 maanden houdbaar.


Net als met het gebruik van andere cosmetische producten moet een vrouw die zwanger is of borstvoeding geeft eerst een arts raadplegen.


Ja, de Ever Ready producten kan je gebruiken naast het gebruik van orale pijnstillers. Raadpleeg voor specifiek medisch advies een professionele zorgverlener.


Ever Ready voldoet aan de WADA-richtlijnen voor vrij verkrijgbare producten. De Ever Ready warmte crème biedt tijdelijke verlichting van pijn, maar is geen genezingsmiddel voor een onderliggende aandoening. Raadpleeg voor specifiek medisch advies een professionele zorgverlener.


De geleidelijke warmte wordt versterkt als je poriën open zijn. Hierdoor voel je de meeste warmte bij een intensieve training of tijdens een warme douche. Als je van warmte houdt, kan je de warmte crème vlak na het douchen aanbrengen.


De warmte crème biedt minimaal een uur verlichting, maar dat varieert van persoon tot persoon. Hoe groter de hoeveelheid is die je aanbrengt, hoe intenser je de warmte zal voelen.


Ja, Ever Ready kan helpen bij het verlichten van pijn veroorzaakt door artritis.


Mijn vraag of onderwerp staat er niet tussen

Heb je een vraag of opmerking aan een medewerker van Ever Ready?

Wij helpen je graag op werkdagen van 09.00-17.00 uur.

Stel je vraag op Facebook

Naar Facebook

Stuur ons een email

info@everready.nl

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.