Gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Na ontvangst van jouw bestelling streven wij naar een snelle en zorgvuldige verwerking. Wij gebruiken op maat gemaakte, volledig recyclebare verzenddozen om verspilling tegen te gaan. Verzendingen die passen, versturen we in brievenbuspakketten. Dit levert zowel voor jou als voor het milieuvoordelen op.

Bezorgkosten

Bij bestellingen in de Benelux hanteren wij geen verzendkosten. Voor bestellingen buiten de Benelux kunnen de verzendkosten variëren. Neem contact met ons op als je een bestelling naar het buitenland wilt verzenden.

Verzending

We vinden het belangrijk dat de bestelling zo snel mogelijk bij de klant is. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. We werken samen met PostNL, dat zich inzet voor duurzame bezorging. PostNL bezorgt In Nederland 96% van de pakketten CO2-neutraal door gebruik te maken van elektrische voertuigen en fietsen. De gemiddelde levertijd van PostNL bedraagt doorgaan 1 tot 2 werkdagen.

Track & Trace

Je wilt natuurlijk weten waar je pakket zich bevindt en wanneer het wordt bezorgd. Je ontvangt automatisch een Track & Trace code zodra jouw bestelling is verzonden. Hiermee kun je de status van jouw bestelling volgen en de bezorgdatum en -tijd bekijken.

Wat als je niet thuis bent?

Als we je bestelling verzenden in een brievenbuspakket hoef je niet thuis te zijn. Bij een groter pakket moet je wel thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Als je niet thuis bent zal de bezorger van PostNL een (digitaal) briefje achterlaten met informatie over hoe je de bestelling alsnog kunt ontvangen. De bestelling zal bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt worden afgeleverd. Heb je vragen over je bestelling? Neem contact met ons op.  

Anderen bekeken ook

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.