Gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde (die niet de vervoerder is), het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte te stellen van jouw besluit om de overeenkomst te herroepen. Dit kan bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat je jouw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht verstuurt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je besluit om de overeenkomst te herroepen, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retourneert, worden de kosten voor levering niet terugbetaald.

De terugbetaling zal plaatsvinden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor zulke terugbetaling. Wij behouden ons recht om te wachten met terugbetaling totdat we de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat zich het eerste voordoet. Terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling plaatsvinden.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je ons hebt medegedeeld dat je de overeenkomst wilt herroepen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening. Ons retouradres is Marten Meesweg 8, 3068 AV Rotterdam

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Gebruik een stevige verpakking, Bij voorkeur de originele verpakking van Ever Ready, om de kans op beschadigingen te minimaliseren en wellicht iemand anders blij te maken. Als je niet meer in het bezit bent van de originele verpakking, beoordelen we de staat van het teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Anderen bekeken ook

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.