Menu
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting Altijd gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Ever Ready
Ever Ready

De kracht van actief zijn met Ever Ready

Ben jij klaar om in beweging te komen en te blijven? Bij Ever Ready geloven we dat een actieve levensstijl de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven. Of je nu een fanatieke sporter bent of net begint met actief bewegen, onze producten zijn ontworpen om je te ondersteunen voor, tijdens en na je activiteit. Onze slogan zegt het al: Kom in beweging, blijf in beweging. Maar waarom is bewegen zo belangrijk, en hoe kunnen onze producten je hierbij helpen? Lees verder en ontdek het geheim van een energieke levensstijl.

ever ready active body care staat klaar voor de activiteit Waarom bewegen?

Bewegen is essentieel voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Hier zijn een paar redenen waarom je vandaag nog in beweging zou moeten komen:

Gezondheid en welzijn

Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid, het versterken van je spieren en botten, en het verminderen van het risico op chronische ziekten zoals diabetes en hoge bloeddruk. Maar dat is nog niet alles. Beweging stimuleert ook de productie van endorfines, de zogenaamde "gelukshormonen", die je stemming verbeteren en stress verminderen. Met andere woorden, door actief te zijn, voel je je niet alleen beter, je leeft ook langer en gezonder.

Wist je dat 56% van de Nederlanders niet genoeg beweegt? Dit is zorgwekkend omdat onvoldoende beweging leidt tot ernstige gezondheidsproblemen. Elk jaar worden honderdduizenden mensen ziek door te weinig bewegen, met aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en zelfs kanker als gevolg. Daarnaast heeft de helft van de volwassenen in Nederland overgewicht, wat vaak samenhangt met een sedentair leven.

Energie en productiviteit

In ons drukke leven, vol werk en sociale activiteiten, is het belangrijk om regelmatig te bewegen. Dit kan je energieniveaus verhogen en je productiviteit verbeteren. Een korte workout of een wandeling in de frisse lucht kan je helpen om je beter te concentreren en efficiënter te werken.

Sociale voordelen

Sporten en bewegen bieden ook geweldige sociale voordelen. Of je nu lid bent van een sportteam, deelneemt aan groepsfitnesslessen, of gewoon met vrienden een rondje gaat joggen, je bouwt waardevolle relaties op en creëert onvergetelijke herinneringen. Samen bewegen maakt het leuker en motiverender.

Hoeveel moet je bewegen?

Om de risico's op hart- en vaatziekten sterk te verminderen, wordt aanbevolen om minstens 150 minuten per week matig intensief te bewegen, zoals wandelen of fietsen. Dit komt neer op ongeveer 30 minuten per dag, vijf dagen per week. Intensievere activiteiten, zoals hardlopen of sporten, kunnen de aanbevolen tijd verkorten tot 75 minuten per week. Het belangrijkste is om een routine te vinden die bij jou past en deze consistent vol te houden.

ever ready active body care verwarmt verkoelt in huis Ever Ready: Jouw partner in beweging

Bij Ever Ready willen we je inspireren en ondersteunen om actief te blijven. Onze producten zijn speciaal ontworpen om je lichaam te verzorgen voor, tijdens en na je activiteiten, zodat je altijd klaar bent om in beweging te komen en te blijven.

Warmte Crème: Voor de activiteit

Onze warmte crème is perfect voor de voorbereiding op je workout. Smeer het op je spieren voor je begint met bewegen, en je voelt al snel de verwarmende en verzachtende werking. Dit komt door de unieke mix van natuurlijke ingrediënten zoals TEA-Salicylat, Dimenthyl Sulfone, Glucosamine en Vanillyl Butyl Ether. Deze ingrediënten helpen je spieren op te warmen en klaar te maken voor actie, zodat je blessures kunt voorkomen en optimaal kunt presteren.

Cooling Gel: Na de activiteit

Na een intensieve training wil je je spieren goed verzorgen en herstellen. Onze cooling gel biedt de perfecte oplossing. Met ingrediënten als Menthol, Albatrellus Confluens (mushroom) en Pentylene Glycol, zorgt deze gel voor een verfrissende en kalmerende werking. Het helpt bij het verminderen van spierpijn en versnelt je herstelproces, zodat je snel weer in beweging kunt komen.

De kracht van routine

Een van de beste manieren om actief te blijven is door een routine te creëren die je kunt volhouden. Door Ever Ready-producten op te nemen in je dagelijkse routine, zorg je ervoor dat je lichaam altijd klaar is voor actie. Of je nu gaat voor een ochtendrun, een middag in de sportschool, of een avondwandeling, met onze warmte crème en cooling gel ben je altijd goed voorbereid.

Ever Ready: Jouw motivatiepartner

warming-up voor het sporten We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om gemotiveerd te blijven. Daarom willen we bij Ever Ready meer doen dan alleen geweldige producten aanbieden. We willen je ook inspireren en motiveren om je fitnessdoelen te bereiken. Hier zijn een paar tips om gemotiveerd te blijven:

  • Stel doelen: Het stellen van realistische en haalbare doelen is een geweldige manier om gemotiveerd te blijven. Of je nu traint voor een marathon, wilt afvallen, of gewoon fitter wilt worden, het hebben van een duidelijk doel voor ogen helpt je om gefocust en gemotiveerd te blijven.
  • Zoek een buddy: Samen sporten is niet alleen leuker, het helpt je ook om verantwoordelijk te blijven. Zoek een vriend of vriendin die samen met jou wil bewegen en steun elkaar om door te zetten, zelfs op de moeilijkere dagen.
  • Beloon jezelf: Het belonen van jezelf voor het bereiken van je doelen is een krachtige motivator. Trakteer jezelf op iets leuks of lekkers als je een mijlpaal bereikt. En vergeet niet om onze cooling gel te gebruiken na een zware workout – je spieren zullen je dankbaar zijn!

Conclusie: Kom in Beweging, Blijf in Beweging

Met Ever Ready ben je altijd klaar om in beweging te komen en te blijven. Onze producten ondersteunen je voor, tijdens en na je activiteiten, zodat je altijd je beste zelf kunt zijn. Onthoud: bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Dus waar wacht je nog op? Kom in beweging, blijf in beweging met Ever Ready!

Bekijk onze website om meer te leren over onze producten en start vandaag nog met je actieve levensstijl. Samen maken we de wereld een beetje gezonder en gelukkiger, één stap tegelijk.

Door: Rick Molenaar

Blijf op de hoogte

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.