Gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

We zijn allemaal wel eens gehaast tijdens onze ochtendroutine en slaan dan wellicht een belangrijke stap in onze lichaamsverzorging over. Laten we je overtuigen om elke dag tijd vrij te maken voor een essentieel verzorgingsproduct: Een crème die de bloedsomloop verbetert en je lichaam hydrateert.

Waarom de hydratatie van je huid essentieel is: 3 redenen

Een droge huid kan behoorlijk jeuken en niet fijn aanvoelen. Niemand wil dat. Een goede vocht inbrengende crème is daarom essentieel om een gladde en jeugdige uitstraling te behouden. Bovendien beschermt het ook tegen de zon.

  1. Hydratatie houdt je huid in balans: Vooral in de winter is je huid gevoelig voor uitdroging. Warme douches, verwarmingen en lage luchtvochtigheid kunnen ervoor zorgen dat water uit je huid verdampt, waardoor deze droog wordt. Kies daarom voor een vocht inbrengende crème die het watergehalte van je huid op pijl houdt. Vergeet ook niet om voldoende water te drinken, want hydratatie begint van binnenuit!
  2. Belang voor je lichaam: Een gehydrateerde huid ziet er niet alleen goed uit, maar is ook goed voor je algehele gezondheid. Water is een essentieel transportmiddel van het lichaam om afvalstoffen efficiënt af te voeren. Daarnaast helpt water om je lichaam op temperatuur te houden.
  3. Ever Ready warmte crème: de ideale oplossing: Onze favoriete warmte crème biedt alle voordelen die je nodig hebt om soepel te kunnen bewegen en je huid te hydrateren. De crème verbetert de bloedsomloop, waardoor je lichaam sneller kan herstellen na inspanning. Masseer de crème in op je spieren voor de optimale lichaamsverzorging. Je huid en spieren zullen je dankbaar zijn!

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.