Gratis verzending Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Het begin

Francisco Elson, een voormalig professioneel basketballer, ontdekte tijdens zijn carrière het Amerikaanse Flexpower, een sportcrème die spierpijn en stijfheid echt aanpakt. Als topsporter werd Francisco helemaal overtuigd van de kracht van deze warmte crème.

Na zijn sportcarrière besloot Francisco zijn ondernemersdroom waar te maken. In 2016 greep hij zijn kans en bracht hij de sportcrème naar Europa onder de naam Flexpower Europe. In het begin richtte Flexpower Europe zich vooral op topsporters, maar al snel bleek de crème ook ideaal voor iedereen die sport, ongeacht hun niveau.

Het succes van Flexpower Europe

Flexpower Europe kende al snel veel succes. Mensen merkten dat ze soepeler konden bewegen en minder spierpijn hadden dankzij de crème. De effectieve warmtewerking zorgde voor veel tevreden klanten en het werd al snel een vast onderdeel van hun sportactiviteiten. Hierdoor werd Flexpower een vertrouwde naam onder sporters.

Wat maakt de warmtecrème zo speciaal? De crème bevat drie actieve ingrediënten: Glucosamine, MSM en Trolamine Salicylate. Deze zorgen ervoor dat de crème snel in je huid trekt, je doorbloeding verbetert en je spieren flexibeler maakt en sneller hersteld.

Neem ever ready active body care mee naar je activiteit

De rebranding naar Ever Ready

We besloten een nieuwe weg in te slaan omdat Flexpower USA zich meer ging richten op het hogere segment. Dit paste niet bij onze visie voor Flexpower Europe. Wij wilden dat onze producten toegankelijk zouden blijven voor iedereen die actief wil blijven bewegen, niet alleen voor topsporters. Dit leidde tot de wens om een nieuw merk op te bouwen, op onze eigen manier.

In 2022 begonnen we met de rebranding. We gingen terug naar de tekentafel en vroegen onszelf af: welke producten willen we aanbieden, wat is onze identiteit, en wat is de boodschap die we willen overbrengen? Zo kwamen we op onze nieuwe naam: Ever Ready active body care. Met deze naam kunnen we uitbreiden met producten die passen bij je hele beweegroutine - voor, tijdens en na je activiteit. Ever Ready betekent dat je altijd klaar bent voor een nieuwe activiteit.

Onze nieuwe huisstijl sluit perfect aan bij onze (nieuwe) producten. Met opvallende kleuren die warmte en frisheid uitstralen, hebben we de huisstijl doorgevoerd in onze website, productverpakkingen en verzenddozen.

Onze Ever Ready productenEver Ready warmte creme en cooling gel in sporttas

Ever Ready is meer dan een warmte crème. We hebben ons assortiment uitgebreid om perfect aan te sluiten bij jouw actieve levensstijl. Verwarmen, Verkoelen en Verfrissen staan centraal bij onze producten. Zo heb je altijd de juiste ondersteuning, of je nu gaat opwarmen, midden in je training zit of klaar bent met je workout.

Onze Ever Ready warmte crème is nog steeds dezelfde effectieve formule als de Flexpower sportcrème, met dezelfde krachtige warmtewerking. Het enige verschil is de frisse, nieuwe uitstraling.

Kom in beweging, blijf in beweging

Bij Ever Ready hebben we één missie: we willen jou inspireren en ondersteunen om in beweging te komen en te blijven. We weten hoe belangrijk een actieve levensstijl is voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Met onze producten beweeg je soepeler en ben je altijd klaar om in beweging te komen. Of je nu een topsporter bent of gewoon graag sport voor je plezier, Ever Ready staat voor je klaar met de ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Er staat nog zoveel meer te gebeuren! Naast onze warmte crème en cooling gel komen er binnenkort nieuwe Ever Ready producten aan. Bekijk onze producten en volg ons op sociale media om niets te missen van ons avontuur!

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.